bilradio

Hyg dig i bilen – hvad skal en bilradio kunne?

Når det kommer til at tage en lang tur i bilen, så er der nogle ting man bare skal have styr på. Blandt disse ting er selvfølgelig den rute man skal tage, lidt vand, eventuelt noget at spise og så videre. Men en ting som er absolut nødvendig vil altid være den gode gamle bilradio. For hvis man ikke har en god bilradio så kan en tur på en halvanden time godt ende med, at føles som en tur på elleve timer. Det er uden overdrivelse, at enhver tur bliver dødhamrende kedelig uden bilradioer. Selv hvis du tager den med andre mennesker i bilen, så vil alle før eller senere blive ramt af kedsomheden. Manglen på rytme og hygger der kommer af, at kunne lytte til et radioshow eller noget godt musik. Men det er ikke alle bilradioer som er skabt helt lige, og nogle er helt klart bedre end andre. Så hvad skal en bilradio kunne?

bilradio

Hvad radioen skal kunne

Hvad den fine radio skal kunne, afhænger jo egentlig lidt af dit behov. For eksempel er jeg ikke så glad for at høre på radioshows. Hvis det var noget jeg ville høre, havde jeg downloadet et podcast med nogle ting, som jeg finder lidt mere interessante. Men der er mange som godt kan lide radio OG podcasts, og til dem skal de jo nok have en anden form for bilradio end mig, f.eks. Så hvad skal en god bilradio kunne? Jo nu om dage handler alting jo om at være forbundet til de fantastiske telefoner vi hele tiden har i lommen. Så det er måske ikke en overdrivelse at antage, at der er mange mennesker som ville have stor glæde af en bilradio, som har en form for integration med deres smartphones.

Dette kunne f.eks. være over Bluetooth eller lignende. Nogle bilradioer er egentlig så smarte, at de lader din telefon spille musik og oplade mens du bruger den. Det betyder altså at du kan gøre brug af din bils fantastiske højtalere samtidig med, at du oplader din telefon og hører lige præcis den musik, som du gerne vil høre. Dette løser egentlig også mit problem med podcasts, for jeg kan jo bare hente dem på min telefon og så sætte dem på i bilen, så kan jeg køre i timevis og være fanget af det interessante program jeg sidder og hører.