designertaske givenchy antigona

Givenchy Nightingale blev til Givenchy Antigona

Nu var det tid til, at min kæreste skulle forkæles rigtig godt og grundigt. Det skulle hun, fordi hun har været i udlandspraktik i forbindelse med sin uddannelse i et halvt år. Jeg har slet ikke set hende i det halve år, så lidt penge måtte der gerne bruges. Det havde så bare været godt, hvis jeg havde brugt dem på den rigtige designertaske. Min kæreste elsker designer tasker og har i flere år ævlet løs om en designertaske med navnet Givenchy Nightingale. Jeg endte så med at købe en Givenchy Antigona, fordi jeg, på trods af hendes ævlen, ikke kunne huske navnet. Heldigvis gjorde denne Givenchy Antigona mig ikke upopulær. Tværtimod. Jeg må have mere forstand på designer tasker og Givenchy Antigona tasker, end min kæreste har. Haha.

Designer tasker er en jungle for en mand som mig

Jeg har skam savnet min kæreste helt vildt, mens hun har været væk, og derfor glædede jeg mig til at bruge lidt penge på hende. Det er altså heller ikke fordi, jeg ikke hører efter, når hun fortæller mig historier. Jeg synes selv, at jeg er meget opmærksom, når vi går ned ad Strøget eller en anden gade, og hun peger på designer tasker og designer sko i vinduerne. Jeg har da også kigget på den designertaske, hun kalder for Givenchy Nightingale, når hun flere gange har vist mig den. Til mit forsvar, har jeg altså ikke shoppet med hende i over et halvt år. Så om den hedder Givenchy Antigona eller Nightingale er da ikke noget, nogen mand kan huske.

Designer tasker er en jungle for en mand som mig, og jeg skulle nok have søgt hjælp, inden jeg bestilte en Givenchy Antigona på nettet. Jeg købte denne Givenchy Antigona på Kassandras hjemmeside, som min søster havde fortalt mig om,. Her startede min søgen også efter den perfekte designertaske til min kæreste.

Jagten gik egentlig forholdsvist nemt, på trods af at jeg jo kom af sted med en Givenchy Antigona, som jo var helt forkert. Jeg fandt hurtigt en designertaske, som jeg syntes, var pæn. Naturligvis havde jeg også en mente, at min kæreste skulle kunne lide den, og at den skulle ligne den, hun havde vist mig tusindvis af gange. Jeg havde slet ikke opfattet, at den designertaske, jeg var ved at bestille, hed Givenchy Antigona og ikke Givenchy Nightingale.

Hun elsker sin Givenchy Antigona designertaske

Måske er det bare fordi, hun var så glad for at se mig, da hun kom hjem. Eller også blev hun bare så rørt over, at jeg havde brugt så mange penge på hende. Men min søde kæreste er i hvert fald overlykkelig for sin Givenchy Antigona. Faktisk blev hun så glad for den, at det slet ikke var hende, der fortalte mig, at det var den forkerte designertaske, jeg havde købt. Det fik min søster så lige gjort klart, da vi kom på besøg et par dage efter. Jeg har åbenbart ikke forstand på designer tasker.

Eller jeg har faktisk lidt styr på designer tasker alligevel. For jeg har helt selv udvalgt den der Givenchy Antigona. Jeg har valgt den designertaske, fordi jeg syntes, den var pæn. Og min kæreste har valgt at beholde den og ikke bytte den, selvom en Givenchy Antigona ikke var den, hun havde ønsket sig. Så sent som i dag har hun fortalt mig, at hun er gladere for sin Givenchy Antigona, end hn havde været for sin Nightingale. Det er hun, fordi det er en designertaske, jeg har valgt med hjertet det rette sted.