ballerup brunch

Byens Bedste Brunch ligger i Ballerup

Et rigtig godt på en af de bedste og sandsynligvis den bedste brunch ligger i Ballerup. Der er tale om La Rustica’s Ballerup brunch. Jeg har efterhånden prøvet en del brunch i Ballerup og ingen af dem i nærheden lever op til den man får hos La Rustica. De kræser for retterne og arbejder med gode og friske råvarer. Der bliver virkelig tryllet i køkkenet hos La Rustica og de gør sig umage med deres brunch i Ballerup. Det er byen bedste brunch og den ligger i centret i Ballerup. La Rustica er italiensk inspireret og det ses også omkring deres Ballerup brunch. Der er italienske pølser og oste og skinker og andre italienske specialiteter.

bruch ballerup

Brunch på den store terrasse

På La Rustica kan du også nyde din brunch i Ringsted på deres store terrasse som bliver åbnet når det er godt vejr og det dermed er dejligt at sidde udenfor. Men hvis du tager den La Rustica i Ballerup for du en unik placering i Ballerup centeret. Jeg har været der om lørdagen og der har de en uovertruffen brunchbuffet. Den bugner af lækre retter og hvad vi kan drikke af gode sager. Når det handler om en god Ballerup brunch eller brunch Ballerup, er jeg helt sikkert på hvad jeg vil vælge – nemlig La Rustica i Ballerup. Jeg tager nogle gange forbi La Rustica hvis jeg skal møde på arbejdet sent. I de tilfælde er det dejligt at tage en tur i centret og få brunch i Ballerup først. Her kan jeg få ro til at læse avisen og komme dejligt i gang med dagen inden en masse gøremål skal klares.

Take away i Ballerup hos La Rustica

Nogle gang efter arbejde kan det være svært at nå at lave lækker og nærende mad og derfor svinger jeg af og til forbi La Rustica og tager mad med hjem. Det er det bedste ballerup take away der er efter min mening og det er samtidig med at det er lækkert, sundt og friskt. Jeg er helt tilfreds med at servere det for familien når jeg ved at deres Ballerup take away er i høj kvalitet og med friske råvarer. Så hvis det kommer til take away ballerup er La Rustica stedet at vælge. Det er både friske pastaer, salater, fiskeretter og pizza og sandwiches.